صدور صورتحساب الکترونیکی

آیا اطلاعی از درآمد موسسات حسابرسی دارید؟ حسابداری شرکت‌های بازرگانی و دیگر شرکت‌ها ارزیابی و صحت سنجی برنامه مالی و حسابداری خود را در اختیار حسابرسان قرار می‌دهند و برای این کار موسساتی راه اندازی شده‌اند تا بتوانند، ارزیابی را به درستی انجام دهند و در قبال خدماتی که ارائه می‌دهند،حق الزحمه‌ای دریافت کنند.

درمقاله پیش رو قصد داریم ضمن معرفی بهترین شرکت‌های حسابرسی، درآمد موسسات حسابرسی را نیز بیان کنیم تا بدانید در قبال خدماتی که موسسات به شرکت و موسسات شما ارائه می‌دهند، چه میزان باید پرداخت نماییدش؛ بنابراین برای آگاهی از میزان درآمد موسسات حسابرسی به همراه حق الزحمه خدمات تا انتها همراه ما باشید.

خواندن مقاله درآمد موسسات حسابرسی را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم؟

مدیران کسب و کارها
مدیران مالی شرکت ها
حسابداران و کمک حسابداران
حسابرسان و کسانی که علاقمند به امورات حسابرسی هستند

موسسات حسابرسی

در آموزش حسابداری تعاریفی در خصوص حسابرسی چیست ارائه شد و اکنون قصد داریم، موسسات حسابرسی را به شما شرح دهیم تا با نحوه فعالیت آن‌ها آشنا شوید.

موسسه حسابرسی، شرکت و موسسه ای می‌باشد که حسابرسان در آن به بررسی درستی و نادرستی صورت‌های مالی و ارزیابی اسناد مالی شرکت‌های بازرگانی، تولیدی و خدماتی می‌پردازند.

در تعریف حسابرسی نیز می‌توانیم بیان کنیم که حسابرسی به معنی اظهار نظر دقیق و بی طرف در زمینه ارزیابی گزارشات مالی با هدف کشف تقلب یا اشتباه در سند حسابداری است و کلیه اسناد و صورت‌های مالی در مرحله رسیدگی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

حسابرس کیست و چه وظایفی دارد؟

ممکن است برای افرادی سوال پیش آید که حسابرس کیست و چه وظایفی دارد! حسابرس، ارزیاب اسناد و گزارشات مالی است؛  حسابرس تمامی اسناد مالی را بررسی می‌نماید تا هم درستی آن را بسنجد و هم در صورت مشاهده اشتباه و تقلب، آن را گزارش کند.

وظایف حسابرس چیست و چند نوع حسابرس داریم؟ در این قسمت از مطالب قرار است به دو سوال مهم و ضروری که باید بدانید، جواب دهیم، پس اولین موضوع وظایف حسابرسان است که شامل موارد زیر می‌باشد:

    • ارزیابی حساب‌های شرکت
    • گردآوری و تحلیل ارقام و آمار
    • بررسی سیستم‌های گزارش مالی موسسه
    • تحقیق و شناسایی ویژگی‌های کسب‌وکار
    • ارتباط کاری بهینه با مشتریان
    • تنظیم فرآیندهای کنترل داخلی برای جلوگیری از بروز خطای مالی توسط کارکنان
    • ارائه پیشنهادهای کارآمد به‌ منظور پیشرفت شرکت

اکنون می‌خواهیم موضوع دوم، یعنی انواع حسابرس را بررسی کنیم. حسابرس نیز مانند حسابدار به دسته بندی‌های متفاوت و مختلفی طبقه بندی می‌شود که می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

ردیف انواع حسابرس 
1 حسابرسی داخلی 
2 حسابرسی مستقل
3 حسابرسی دولتی

تفاوت حسابدار و حسابرس در چیست؟

برخی برایشان سوال است که حسابدار و حسابرس چه تفاوت‌هایی با هم دارند، حسابدار نیز به ثبت و بررسی اسناد و مدارک مالی می‌پردازد؛ پس دقیقا وظایف حسابدار چه فرقی با حسابرس دارد؟ تفاوت حسابدار و حسابرس به شرح 5 مورد زیر می‌باشد:

    1. حسابدار یک کارمند رسمی شرکت محسوب می‌شود که باید گزارش‌های روزانه، هفتگی، ماهیانه و سالانه را ارائه دهد؛ اما حسابرس با توجه به نوع قراردادی که با شرکت دارد، کار می‌کند و حضور او در شرکت الزامی نیست.
    2. شروع کار یک حسابرس، اغلب پس از اتمام کار یک حسابدار است.
    3. حسابدار وظیفه تنظیم و حسابرس وظیفه تحلیل سند‌مالی را بر عهده دارد.
    4. اگر حسابدار در محاسبات اشتباه کند باید آن‌ها را برطرف کند؛ اما حسابرس پس از تشخیص اشتباه رخ داده، وظیفه‌ای در قبال رفع آن ندارد.
    5. کارمند حسابدار، وابستگی مالی به شرکت دارد؛ اما حسابرس خارجی یک کارمند مستقل از شرکت و مربوط به موسسه حسابرسی است و حسابرس داخلی نیز با وجود وابستگی مالی، دارای استقلال کاری می باشد.

مهم‌ترین استانداردهای حسابرسی

استانداردهای حسابرسی برخلاف استانداردهای حسابداری، بر 10 اصل و پایه تهیه و تصویب شده‌اند که این 10 اصل را در سه گروه طبقه بندی کرده‌اند که شامل استانداردهای گزارشگری، استانداردهای عملیاتی و استانداردهای عمومی می‌باشند.

در استانداردهای گزارشگری، معیار بر تطابق اطلاعات با صورت‌های مالی و افشای کامل اطلاعات می‌باشد، استانداردهای عملیاتی بر نظارت کامل و دقیق کارکنان، بررسی نحوه  کنترل موسسه و به دست آوردن اطلاعات قابل اطمینان تمرکز دارد و در آخر در استانداردهای عمومی استقلال رای حسابرسی، مراقبت حرفه ای از گزارشات و صلاحیت حسابرس ملاک و مهم است.

خدماتی که در درآمد موسسات حسابرسی موثر هستند

خدمات موسسات حسابرسی بر شناسایی نقاط ضعف سیستم مالی موسسه کمک می‌کنند

خدمات موثر در درآمد موسسات حسابرسی

خدمات حسابرسی مجموعه‌ای از تمام فعالیت‌های ارزیابی، بررسی و ارائه مشاوره در زمینه‌های مالی و کنترل داخلی و بیرونی سازمان‌ها می‌باشد، خدماتی که در درآمد موسسات حسابرسی تاثیرگذار است، تنها شامل این موارد نیست و زمینه‌های حسابرسی عملیاتی، حسابرسی بیمه، حسابرسی مالیاتی، حسابرسی اداری، حسابرسی داخلی و حسابرسی قانونی را نیز دربر می‌گیرد.

بنابراین تمامی خدماتی که در موسسات حسابرسی انجام می‌شود، از مشاوره گرفته تا ارزیابی و بررسی موضوعات بیمه، مالیات و موارد اداری در درآمد موسسات حسابرسی تاثیرگذار است.

حق الزحمه انواع خدمات حسابرسی

حق الزحمه‌ای که موسسات حسابرسی بابت خدمات ارائه شده، دریافت می‌کنند با توجه به حجم و نوع فعالیت‌ها متفاوت است و حق الزحمه خدمات حسابرسی شامل هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم می‌باشد، به طور خلاصه درآمد موسسات حسابرسی به همراه حق الزحمه خدمات حسابرسی می‌تواند مانند موارد زیر باشد:

    • شرکت‌های کوچک و متوسط: برای این شرکت‌ها می‌تواند از چند میلیون تومان تا حدود 50 میلیون تومان در سال تعیین شود.
    • شرکت‌های بزرگ: برای شرکت‌های بزرگ‌تر که دارای فعالیت‌های مالی گسترده‌تری دارند، ممکن است به چندین صد میلیون تومان یا حتی بیشتر در سال برسد.
    • موسسات دولتی و شرکت‌های بورس: برای این نوع از سازمان‌ها معمولا هزینه بیشتر است و بسته به نیازهای خاص آن‌ها گاهی به چندین میلیارد تومان نیز می‌رسد.

آموزشگاه حسابداری فردادمقایسه درآمد موسسات حسابرسی

درآمد موسسات حسابرسی نیز مانند درآمد حسابداری و دیگر مشاغل، هرساله درصدی افزایش می‌یابد و این قسمت از مطالب قصد داریم درآمد موسسات حسابرسی را در سال‌های مختلف و متمادی مقایسه کرده‌ایم که در انتهای مقاله به صورت pdf می‌توانید دانلود و مشاهده کنید.

بیشترین درآمد موسسات حسابرسی در سال 1403

درآمد موسسات حسابرسی را در چندین فایل از سایت جامعه حسابداران رسمی جمع آوری نموده و در انتهای مقاله بارگذاری کرده‌ایم که می‌توانید فایل‌ها را دانلود نموده و بیشترین درآمد موسسات حسابرسی را بررسی نمایید.

ویژگی های درآمد موسسات حسابرسی

بهترین موسسه حسابرسی باید اول اخلاقی و حرفه‌ای را رعایت نماید

ویژگی‌های بهترین موسسات حسابرسی

آیا می‌توانید به تمامی موسسات حسابرسی اعتماد کنید و اطلاعات مهم و محرمانه مالی خود را به آن‌ها بسپارید؟ طبیعتا خیر و افراد در زمان نیاز به خدمات موسسات حسابرسی، به دنبال موسسه ای هستند که بتوانند به آن اعتماد کنند؛ بنابراین بهترین موسسات حسابرسی باید از ویژگی‌های زیر برخوردار باشند:

    • تجربه و تخصص
    • اعتبار و شهرت
    • توانایی حل پروژه‌های بزرگ
    • اطمینان و دقت
    • گواهینامه‌ها و مجوزها
    • رعایت اصول اخلاقی و حرفه ای
    • استفاده از فناوری های نوین
    • تعهد به آموزش و به روزرسانی مداوم

رتبه بندی موسسات حسابرسی 1403

فایل رتبه بندی موسسات حسابرسی در سال 1403 را در انتهای مقاله بارگذاری نموده‌ایم که می‌توانید موسسات گروف (الف)  و (ب) و موارد دیگر را در فایل مشاهده کنید.

لیست موسسات حسابرسی تعلیق شده

لیست موسسات حسابرسی تعلیق شده را در پایان مقاله به صورت کامل به همراه احکام انضباطی بارگذاری نموده‌ایم.

نتیجه گیری

خدمات حسابرسی مجموعه‌ای از تمام فعالیت‌های ارزیابی، بررسی و ارائه مشاوره در زمینه‌های مالی و کنترل داخلی و بیرونی سازمان‌ها می‌باشد، خدماتی که در درآمد موسسات حسابرسی تاثیرگذار است، تنها شامل این موارد نیست و زمینه‌های حسابرسی عملیاتی، حسابرسی بیمه، حسابرسی مالیاتی، حسابرسی اداری، حسابرسی داخلی و حسابرسی قانونی را نیز دربر می‌گیرد.

در مقاله‌ای که خواندید درآمد موسسات حسابرسی به همراه حق الزحمه خدمات را مورد بررسی قرار دادیم و در انتهای مقاله فایل pdf درآمد موسسات، رتبه بندی موسسات و موسسات تعلیق شده را بارگذاری نموده‌ایم که می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر آن‌ها را دانلود کنید و در انتها سوالات خود را از طریق دیدگاه برایمان ارسال کنید.

آموزش حسابداری 0 تا 100

دانلود فایل ها
اطلاعات فایل: فایل بدون نیاز به پسورد می‌باشد.

دسترسی به مقالات مرتبط:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
نرم افزار حسابداری ابری

تماس

قیمت

دمو

کاتالوگ

×

ما منتظر تماس شما هستیم تا ...

تماس با مشاوران تماس با فرداد

  • شرایـط کاری و نیـازهای ویـژه سـازمان شما را بشنویم.
  • به سوالهای شما در مورد ارزش آفرینی نرم افزار پاسخ دهیم.
  • بر اساس تجربه موفق نرم افزار فرداد در صنایع مختلف بهترین پیشنهاد را برای افزایش بهره وری سازمان به شما ارائه دهیم.
  • با توجه به نیازهای اختصاصی شما، به شما در انتخاب بهترین راهکارها کمک کنیم.