روشهای ثبت عملیات حسابداری نیز همپای رشد فناوری به سرعت رشد و توسعه یافته است. به گونهای که از روشهای ثبت سنتی شروع و در ادامه به سمت نرم افزار حسابداری با قابلیتهای مختلف از جمله اتصال نرم افزار حسابداری به سایت پیش رفته است.
با توجه به اهمیت نرم افزار حسابداری متصل به سایت در این مقاله در خصوص اتصال نرم افزار حسابداری به سایت، مزایا و دلایل اتصال نرم افزار حسابداری به سایت، پیش نیاز اتصال نرم افزار حسابداری به سایت، بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه اینترنتی و … توضیحاتی ارائه شده است.
طراحان سایت
دانشجویان کامپیوتر و فناوری اطلاعات
علاقمندان حوزه تکنولوژی
حسابداران و دانش پذیران دوره حسابداری
در این مقاله به مباحث زیر می پردازیم:
اتصال نرم افزار حسابداری به سایت یعنی چه؟
امروزه خرید و فروش اینترنتی بیشتر در میان جوامع بزرگ و کوچک گسترش یافته و در واقع میتوان گفت تجارت الکترونیک واقعیت جهان امروزی است.
با توجه به رشد فزاینده خرید و فروشهای اینترنتی و توسعه فروشگاههای اینترنتی، یک نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی و یا اتصال نرم افزار حسابداری به سایت بیش از بیش مورد نیاز است.
اتصال نرم افزار حسابداری به سایت به این مفهوم است که ارسال و دریافت اطلاعات حسابداری مورد نیاز به نرم افزار توسط سایت صورت میگیرد. برای برقراری این ارتباط به API مخصوص قابلیت اتصال به سایت فروشگاهی نیاز است.
به طور کلی اتصال نرم افزار حسابداری به سایت دسترسی سریع به اطلاعات را برای کاربران فراهم کرده که این امر موجب رشد و پیشرفت سریع کسب و کار میشود.
API چیست؟
در پاسخ به سوال API چیست میتوان گفت (Application Programming Interface) API مخفف واژه رابط برنامهنویسی نرم افزار عبارت است از سرور ریموت که درخواستها را دریافت و پاسخها را ارسال میکند.
به عبارت دیگر API فصل مشترکی میان دو نرمافزار یا اپلیکیشن است در واقع APIها روشی برای عرضه خدمات به مشتریان است.
نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی
اگر یک کسب و کار اینترنتی بخواهد انواع سفارشها و دادههای مالی خود را کنترل نماید و این کنترل با دقت بسیار زیاد صورت بگیرد به گونهای که هم رضایت مشتریان کسب شود و هم افزایش فروش در طی یک دوره نصیب فروشنده گردد، میتواند از نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی استفاده نماید.
در واقع با اتصال نرم افزار حسابداری به سایت (Connecting The Accounting Software To The Site) امکان تعیین سطح دسترسی پرسنل، کنترل پرسنل با خلاصه پرونده پرسنلی، اخذ گزارشهای جامع مالی و در نهایت مدیریت امور مالی واحد اقتصادی امکان پذیر خواهد شد.
مزایای اتصال نرم افزار حسابداری به سایت فروشگاهی
هر تکنولوژی در هنگام پیدایش برای گسترش باید دارای مزایایی باشد. نرم افزار حسابداری متصل به سایت فروشگاهی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و دارای مزایا و معایبی میباشد. از جمله مزیت نرم افزار حسابداری متصل به سایت میتوان به موارد ذکر شده در تصویر اشاره کرد:
مزایای نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی
از جمله مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی موارد زیر قابل ذکر میباشد:
- امکان ایجاد ارتباط بین نرم افزار حسابداری و سایت فروشگاه اینترنتی به صورت پایدار و یکپارچه
- مشاهده سوابق خرید و صورتحسابها
- قابلیت فروش اعتباری با اتصال نرم افزار حسابداری به سایت
- به روزرسانی خودکار موجودی کالا و امکان اضافه محصول جدید به صورت خودکار
- عدم نیاز به داشتن دانش تخصصی و خاص در زمینه حسابداری
- امکان ثبت کردن اتوماتیک فاکتور فروش در نرم افزار
- فراهم بودن امکان راه اندازی با کمترین هزینه و به طور ساده
- بررسی وضعیت کلی
- مدیریت دریافتها
- مدیریت پرداختها
- حقوق و دستمزد (حقوق اداره کار در سال 1402 چقدر است؟)
- گزارش گیری جامع
پیش نیازهای اتصال نرم افزار حسابداری به سایت
برقراری ارتباط نرم افزار حسابداری به سایت فروشگاه آنلاین با ایجاد بستری مناسب و تهیه پیش نیازهای ضروری امکانپذیر خواهد بود. با توجه به اینکه سایت فروشگاهی در بستر وب واقع شده است، نرم افزارهای حسابداری ابتدا باید قابلیت اتصال به اینترنت و سپس وب سایتها را داشته باشند.
علاوه بر این برای اتصال نرم افزار حسابداری به سایت داشتن آی پی اختصاصی از جمله ضروریات به شمار میرود. نرم افزار حسابداری متصل به سایت نقش موثری در جهت پیشبرد اهداف کسب و کارها میتواند ایفا نماید.
در واقع با انجام عملیات فروش آنلاین تمامی فرآیندهای فروش مانند فاکتور فروش، سند حسابداری صادره و کسر از موجودی کالا در انبار به صورت خودکار و آنی در نرم افزار حسابداری متصل به سایت قرار گرفته و نیازی به ثبت دستی اطلاعات نخواهد بود.
تأثیر نرم افزار حسابداری متصل به سایت کاهش خطای انسانی، افزایش سرعت و دقت در فرآیند فروش میباشد.
اگر شما مدیر شرکت یا کسب و کاری هستید، معرفی خدمات و افزایش فروش از طریق راهکارهای جدید و آشنایی با تکنیک های سئو سایت، از مهمترین چالش های شما خواهد بود. برای اطلاع بیشتر در حوزه سئو به مقاله سئو چیست مراجعه نمایید.
روش اتصال نرم افزار حسابداری به فروشگاه اینترنتی
استفاده از APIهای مخصوص یکی از مهمترین و پرکاربردترین روشهای اتصال نرم افزار حسابداری به سایت میباشد. به کمک API هنگامی که مشتری درخواست خریدی ارائه میدهد، درخواست خرید او بر روی سایت قرار گرفته و سپس در نرم افزار حسابداری متصل به سایت ثبت میگردد.
بعد از این مرحله فاکتور به صورت خودکار در نرم افزار حسابداری صادر میشود و در نهایت فاکتور صادره در اختیار واحد مالی و خریدار قرار میگیرد.
در صورتی که علاقمند هستید آموزش حسابداری از پایه را برای ورود به بازار کار آموزش ببینید، میتوانید از دوره های حسابداری رایگان و غیر حضوری فرداد استفاده کنید.
اتصال نرم افزار حسابداری به جوملا
عملکرد کلی اتصال نرم افزار حسابداری به سیستم مدیریت محتوا جوملا به گونهای است که بعد از اعمال تغییرات در تعداد محصول، قیمت محصول و … در نرم افزار حسابداری یا انبارداری، تغییرات به صورت آنی در محصول مورد نظر سایت فروشگاهی با سیستم مدیریت محتوا جوملا انجام میگیرد.
افزونههای فروشگاهی مانند افزونه Virtue Mart، Mijo، Hika Shop، , Red Shop و … در سیستم مدیریت محتوای جوملا قرار دارد. با قرارگیری این سیستم در کنار نرم افزار حسابداری، اتصال سیستم حسابداری و انبارداری به افزونههای فروشگاهی در جوملا فراهم خواهد شد.
اتصال نرم افزار حسابداری به وردپرس
استفاده از نرم افزارهای حسابداری متصل به سایت شرایط مدیریت مالی را برای صاحبان کسب و کار به ویژه فروشندهای آنلاین را آسان میکند. یکی از سیستمهای مدیریت محتوا که میتواند امکانات فراوانی برای وب سایت فروشگاهی فراهم آورد، وردپرس است.
برای اتصال نرم افزار حسابداری به سایت و استفاده بهینه از این نرم افزارها و افزونهها باید نرم افزار حسابداری خریداری شده به واسطه افزونههای موجود در وردپرس قابلیت اتصال به سایت را داشته باشد.
اتصال ووکامرس به نرم افزار حسابداری
همانطور که میدانید فروشگاههای اینترنتی و آنلاین امروزه به یکی از بهترین فروشگاهها برای افراد با مشغله کاری فراوان تبدیل شده است. زیرا در این روش از خرید، خریداران از نظر زمانی و هزینهای صرفه جویی قابل توجهی خواهند داشت.
از طرف دیگر خریدهای آنلاین توسط مشتریان در جهت تبلیغات و افزایش فروش به فروشندگان کمک شایانی خواهد نمود.
یکی از افزونههای پرکاربرد در این زمینه، ووکامرس میباشد.
اتصال حسابداری به ووکامرس
با ارتباط سیستم حسابداری به افزونه ووکامرس زیر سیستم های نرم افزار نیز به ووکامرس متصل میشوند، همانند زیر سیستم های نرم افزار حسابداری بازرگانی و یا زیرسیستم های دیگر مثل خزانه، حسابداری و نرم افزار انبارداری نیز به ووکامرس متصل شده و به فروشندگان اینترنتی در خصوص ثبت فرآیندهای فروش، برگشت از فروش و … کمک میکند.
همچنین قابل ذکر است که افزونه ووکامرس امکاناتی مانند بروز رسانی قیمت و موجودی کالاها، رزرو موجودی برای سفارشهای فروشگاه، ثبت فیش در سیستم مالی، چک کردن موجودی انبار در زمان سفارش را در اختیار فروشگاه قرار میدهد.
از جمله مزایای اتصال نرم افزار حسابداری به ووکامرس به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- دریافت یک خروجی اطلاعاتی جامع به جای دریافت خروجی جداگانه
- همگام سازی مطلوب به جهت اطلاعات خدمات و محصولات فروشگاه اینترنتی
- ثبت فاکتور به صورت خودکار
- ارسال همزمان لینک فاکتور به خریداران با دریافت وجه
- ثبت فاکتور به صورت تکی یا تجمعی
- گزارشگیری کامل از فروشهای انجام شده
مدیرانی که هوش هیجانی بالایی در فضای کسب و کار خود دارند به دلیل مدیریت بیشتر احساسات موفقتر از رقبای خود عمل میکنند. برای اطلاع از هوش هیجانی میتوانید به مقاله هوش هیجانی مراجعه نمایید.
بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه اینترنتی
انتخاب و خرید بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه اینترنتی امری ضروری است. باید نرم افزاری انتخاب شود که اولا مناسب کسب و کار انتخاب شده باشد و ثانیا هزینه زیادی را فروشگاه اینترنتی متحمل نگردد. جهت خرید بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه اینترنتی رعایت نکات زیر ضروری است:
برای خرید بهترین نرم افزار حسابداری متصل به سایت مناسب باید نرم افزار مذکور حداقل قابلیت صدور فاکتور خودکار، یادآوری پرداخت خودکار، امکان ارائه صورت حساب آنلاین، امکان پرداخت آنلاین، گزارشگیری اجماع و … را داشته باشد.
به طور کلی بهترین نرم افزار حسابداری متصل به سایت در واقع نرم افزاری است که بتواند نیازهای فروشگاه اینترنتی را در حوزه تولید و فروش بر طرف نماید.
بهترین نرم افزار حسابداری متصل به سایت، نرم افزاری است که بتواند نیازهای کسب و کار را در حوزه تولید کالا و خدمات بر طرف نماید و همچنین توانایی مدیریت بهینه و اثر بخش واحد مالی را در کنترل و مدیریت هوشمندانه دخل و خرج، یاری رساند.
یک نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی دارای چه امکاناتی می باشد؟
پنل نرم افزار حسابداری متصل به سایت شامل دو قسمت حسابداری فاکتور فروش و حسابداری خرید است. امکانات حسابداری فاکتور فروش به شرح زیر است:
ردیف | امکانات |
1 | امکانات مشترک میان تمامی پنلها |
2 | تایید (برای ارسال به انبار) یا عدم تایید فاکتور (برای بازگشت به پنل فروش) |
3 | ثبت سند مالی و اتصال آن به فاکتور |
4 | ثبت چک و اتصال آن به فاکتور |
5 | تراکنش اتوماتیک |
6 | تراکنش سریع |
7 | مشاهده و حذف سریع تراکنشهای قبلی |
امکانات مشترک میان تمامی پنلها شامل: تغییر کد پیگیری، مهلت ارسال، مشاهده روند طی شده روی فاکتور، توضیحات مشتری و پیامهای دیگر مدیران سیستم، افزودن پیام جدید، خروجی اکسل سفارش میشود.
تا اینجا با امکانات حسابداری فاکتور فروش آشنا شدید، در ادامه میخواهیم امکانات حسابداری فاکتور خرید را نام ببریم:
- مشاهده وضعیت بدهکاری/بستانکاری طرف حساب مربوطه، مدت زمان باقیمانده برای رسیدن فاکتور
- ثبت تراکنش و چک مرتبط با فاکتور خرید
- سررسید
- طرف حساب ها
- درخواست های واریز
- پرینت حساب ها
- تعریف طرف حساب ها
- سود و زیان مجموعه
- تراز مالی مجموعه در نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی
- تنظیمات فاکتورهای رسمی و مالیات (آموزش سامانه مودیان)
- تنظیمات درگاه های بانکی
- گزارش واریزهای آنلاین
نرم افزار حسابداری متصل به سایت خوب باید قابلیت هماهنگی و یکپارچه شدن با انواع تجهیزات فروش مانند بارکدخوانها و پرینترهای فروش و تولید فاکتور را داشته باشد. همچنین قادر به تفکیک انواع موجودیهای کالا با توجه به نوع محصول یا کالا باشد.
پرسش های متداول نرم افزار حسابداری متصل به سایت
با مطالعه هر مقالهای سوالات مختلفی برای افراد پیش میآید. در موارد متعدد سوالات تکراری بوده و پاسخ به هر سوال به صورت جداگانه هم برای مطالعه کنندگان مطالب و هم برای پاسخ دهندهها وقتگیر خواهد بود. به همین علت در ادامه مقاله نرم افزار حسابداری متصل به سایت نسبت به پاسخ سوالات تکراری اقدام شده است.
آیا با وجود نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی به حسابداری نیاز داریم؟
گاهی صاحبان کسب و کار معتقدند که وجود حسابدار برای فروشگاهی که از نرم افزار حسابداری متصل به سایت استفاده میکند به علت سادگی نرم افزار و ثبت فرآیندها به صورت خودکار الزامی نیست و با عدم جذب حسابدار خواهان کاهش هزینههای خود میباشند.
اما باید این افراد آگاه باشند که با رشد فروشگاه و افزایش تراکنشهای مالی وجود یک حسابدار برای انجام وظایف حسابداری، مدیریت مالی فروشگاه اینترنتی، تهیه و تنظیم صورتهای مالی و … الزامی میباشد.
چرا باید نرم افزار حسابداری را به سایت متصل کنیم؟
با پیشرفت تکنولوژی و پیدایش سیستمها و خدمات آنلاین، در حوزه سایت و فروشگاههای آنلاین نیاز به عملکرد بهتر امری ضروری و مهم محسوب میگردد.
در این میان برای کنترل لحظهای موجودی کالا در انبار، کنترل لحظهای قیمت کالا، صدور فاکتور آنی بعد از واریز مبلغ توسط خریدار و … استفاده از نرم افزار حسابداری متصل به سایت مهم و حیاتی است.
یک نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی دارای چه امکاناتی می باشد؟
با در اختیار داشتن نرم افزار حسابداری متصل به سایت امکان اخذ گزارش کاملی از فرآیندهای فروش، مدیریت موجودی کالا در دسترس قرار میگیرد. مهمترین امکانات یک نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی به شرح زیر است:
یک نرم افزار حسابداری خوب برای فروشگاه اینترنتی چه ویژگی هایی دارد؟
نرم افزار حسابداری متصل به سایت توسط طراحان مختلف طراحی و تولید شده و در بازار نرم افزار تنوع زیادی دارند. اما استفاده از یک نرم افزار حسابداری خوب باعث رشد کسب و کار شده و با ارائه مناسب گزارشها واحد مالی را در تهیه و تنظیم گزارشهایی مانند گزارش خرید و فروش فصلی، ارزش افزوده و اظهارنامه مالیاتی یاری میکند.
به طور کلی یک نرم افزار حسابداری خوب برای فروشگاه اینترنتی دارای ویژگیهایی به شرح زیر است:
- رابط کاربری آسان
- مناسب با نیازمندیهای کسب و کار
- تضمین امنیت اطلاعات مالی
- پشتیبانی فنی و خدمات پس از فروش
- سادگی و کاربر پسند بودن محیط نرم افزار حسابداری متصل به سایت
نتیجه گیری
در زمینه کسب و کارها نیز تکنولوژی برای کاهش خطای انسانی، افزایش سرعت و دقت در گزارشگیری و گزارشدهی به کمک بشر آمده است. به گونهای که نرم افزارهای حسابداری ابتدا در این خصوص طراحی و تولید شده و سپس با گسترش فروشگاههای اینترنتی برای رفاه حال مشتریان اتصال نرم افزار حسابداری به سایت صرف نظر از اندازه کسب و کار استفاده میشود.
اهمیت نرم افزار حسابداری متصل به سایت در بازار کسب و کار امروزی بخصوص فروشگاه اینترنتی سبب شد تا در این مقاله در خصوص نرم افزار حسابداری متصل به سایت، چگونگی اتصال نرم افزار حسابداری به سایت، بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه اینترنتی، کاربرد نرم افزار حسابداری متصل به سایت، روشهای اتصال نرم افزار حسابداری به فروشگاه اینترنتی و … مطالبی ارائه گردد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.
سلام
من با واحد فروش شما صحبت کردم و گفتند فرداد api ندارد و فقط آرین ابری امکان اتصال به سایت را دارد
سلام دوست عزیز
بله کاملا درسته و در این مقاله ذکر نشده است که نرم افزار حسابداری فرداد امکان اتصال به سایت را دارد.