بعد از تصویب ماده 5 و ابلاغ بخشنامه سازمان امور مالیاتی کشور، مبنی بر ثبت فاکتورهای فروش در سامانه مودیان، اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل موظف هستند؛ از شروع کار و فعالیت خود در فروردین ماه سال 1402 تمامی فاکتورهای فروش معاملات خود را در سامانه مودیان ثبت نمایند. برای این کار پس از آموزش کارپوشه سامانه مودیان ابتدا باید در سامانه اقدام به ایجاد کارپوشه کنند و سپس فاکتور فروش را در آن قسمت، برای محاسبه مالیات ثبت نمایند.
در این مقاله سعی داریم آموزش کارپوشه سامانه مودیان و ثبت فاکتور فروش در کارپوشه را به صورت کامل و واضح به شما ارائه دهیم، تا بتوانید از ابتدای سال کاری بدون بروز هیچ خطا و مشکلی، فعالیت خود را آغار کنید. تا پایان مقاله همراه ما باشید.
مدیران کسب و کارها
اشخاص حقوقی
صاحبان مشاغل
حسابداران
در این مقاله به مباحث زیر می پردازیم:
کارپوشه مالیاتی چیست؟
اولین موردی که در آموزش کارپوشه سامانه مودیان باید آن را بیاموزید؛ آشنایی با کارپوشه مالیاتی است. کارپوشه به عنوان یک درگاه و پل ارتباطی میان مودیان و سازمان امور مالیاتی کشور میباشد. مودیان در کارپوشه خود میتوانند تمامی اطلاعات مالیاتی خود اعم از: اظهارنامه مالیاتی، عوارض ارزش افزوده ثبت شده در برنامه مالی و… را مشاهده کنند. پروندهها و درخواستهای مالی و مالیاتی خود را پیگیری نمایند.
به عبارت دیگر اشخاص برای شروع فعالیت مالیاتی خود، ابتدا باید کارپوشه مالیاتی خود را ایجاد کنند؛ زیرا تمامی فعالیتهای مالی و مالیاتی در کارپوشه ذخیره و نگهداری میشود و محاسبه مالیات از این طریق انجام میگردد. گروههای معاف از مالیات نیز نباید از ثبت نام در سامانه مودیان غافل شوند.
لازم به ذکر میباشد که فعال بودن کارپوشه برای سازمان امور مالیاتی به این معناست، که مودی شرایط لازم برای پرداخت مالیات و ارزش افزوده را برخوردار است.
وقتشه به صورت مستقیم صورت حساب هاتون رو ارسال کنید!
ارسال صورتحساب های مالیاتی را میتوان با روش های مختلفی انجام داد، مؤدی می تواند خود فاکتورها را در فایل اکسل ثبت نموده و سپس وارد سامانه شده و فایلهای صورتحسابها را ایمپورت کند. به علاوه این امکان وجود دارد که مؤدی از طریق معتمد ارسال صورتحساب های خود را انجام دهد.
شرکت نرم افزاری فرداد راهکاری ویژه برای ارسال صورتحساب ها در سامانه مودیان مالیاتی ارائه نموده است. بدین طریق دیگر نیازی به آماده کردن فایلهای اکسل فاکتورها جهت بارگذاری در سامانه نمیباشد.
یعنی از امروز شما میتوانید بدون استفاده از هیچ نوع نرم افزاری فقط به صورت آنلاین وارد صفحه ثبت در کارپوشه بشوید و ارسال صورتحساب الکترونیکی را انجام دهید. بدین طریق هزینه و زمان بسیار کمتری برای ارسال صورتحساب های خود صرف خواهید کرد.
برای ارسال صورتحساب های خود به صورت رایگان از طریق سامانه پایانه های فروشگاهی فرداد روی دکمه زیر کلیک کنید.
نحوه تخصیص کارپوشه به مودیان مالیاتی
باتوجه به پیوست تبصره 5 ماده 2 قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان، از تاریخ یکم فروردین ماه سال 1402 تمام اشخاص حقوقی به جز اشخاص حقوقی ذکر شده در ماده 16 قانون دائمی ارزش افزوده، موظف هستند که قوانین ذکر شده را رعایت کنند و در صورت عدم رعایت، منجر به پرداخت جرایم مالیاتی خواهند گشت.
در این بخشنامه ذکر شده است، که به تمامی افرادی که در سازمان امور مالیاتی دارای پرونده مالیاتی هستند؛ به صورت خودکار کارپوشه مالیاتی تخصیص داده شده است. لذا مودیان میتوانند با مراجعه به سایت http://tp.tax.gov.ir وارد سامانه مودیان شده و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، وارد کارپوشه سامانه مودیان اختصاصی خود شوند.
در مرحله دوم با انتخاب پرونده مالیاتی و عضویت کارپوشه سامانه مودیان اطلاعات خود را تکمیل نموده تا شناسه یکتای مالیاتی ایجاد شود.
مودیان میتوانند پس از ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی، به دلخواه خود از طریق نرم افزارهای مختلف ازجمله نرم افزار حسابداری ابری صورتحساب های خود را جمع اوری و برای سامانه مودیان ارسال نمایند. البته اغلب شرکتهایی که اقدام به خرید نرم افزار انبارداری میکنند، میتوانند درخواست فعالسازی ماژول ارسال صورتحساب را نموده و به صورت مستقیم صورتحساب های خود را برای سامانه مودیان ارسال کنند.
عضویت در سامانه مودیان و ایجاد کارپوشه
در این قسمت از آموزش کارپوشه سامانه مودیان، قصد داریم عضویت در سامانه مودیان و ایجاد کارپوشه را توضیح دهیم. عضویت در سامانه مودیان کار دشواری نیست و با گذراندن چند مرحله ساده میتوانید در سامانه مودیان ثبت نام کنید. مراحل عضویت در سامانه مودیان و ایجاد کارپوشه به شرح تصویر زیر میباشد.
البته ناگفته نماند که طبق تصمیم سازمان امور مالیاتی کشور، ثبت نام مودیان در سامانه به صورت خودکار انجام میشود. اما اگر ثبت نام انجام نشده باشد؛ میتوانید از مراحل فوق اقدام به ثبت نام کنید.
نحوه ورود به کارپوشه
آیا می دانید نحوه ورود به کارپوشه در سامانه مودیان مالیاتی به چه شکل است؟ از کدام قسمت سامانه میتوانید به کارپوشه خود دسترسی داشته باشید؟
برای دسترسی و ورود به کارپوشه در سامانه کارپوشه مودیان مالیاتی باید مراحل زیر را انجام دهید:
ردیف | مراحل |
1 | مراجعه به سامانه iran.gov.ir |
2 | درج نام کاربری و رمز عبور |
اگر رمز عبور و نام کاربری را به اشتباه وارد کردید؛ پیام خطا دریافت خواهید کرد. در این صورت باید کد امنیتی نمایش داده شده را وارد نمایید، تا بتوانید رمز عبور را انتخاب کنید. پس از گذراندن این مراحل وارد پنل اختصاصی خود خواهید شد و با کلیک بر روی گزینه “کارپوشه” میتوانید تمام اطلاعات مالی و مالیاتی خود را مشاهده کنید.
کاربرد اصلی کارپوشه چیست؟
ایجاد کارپوشه در سامانه مودیان چه کاربردی برای مودی دارد؟ کاربرد اصلی و مهم ایجاد کارپوشه در سامانه مودیان این است که از طریق کارپوشه میتوانید با سازمان امور مالیاتی کشور در ارتباط باشید. همچنین تمامی فعالیتهای مالی و مالیاتی خود را در کارپوشه مالیاتی خود مشاهده کنید؛ تا در محاسبه مالیات اشتباهی رخ ندهد.
کاربرد دیگر کارپوشه مالیاتی این است که مودیان میتوانند از طریق کارپوشه، فرآیندهای مالیاتی خود را بررسی کنند و به سازمان ارائه دهند. به عبارت سادهتر کاربرد کارپوشه برقراری ارتباط میان مودیان و سازمان امور مالیاتی کشور است.
چه اطلاعاتی در کارپوشه مودیان مالیاتی ثبت میشود؟
کارپوشه مالیاتی یک درگاه و پل ارتباطی میان مودی و سازمان امور مالیاتی کشور است، تا بتوانند درخواستها و رسیدگیهای خود را پیگیری کنند. لذا با توجه به این تعریف و توضیح میدانیم که کارپوشه، تمام فرآیندهای معاملاتی اشخاص اعم از: فاکتورهای فروش، دفاتر فعالیتهای مالی اساسی و… ثبت میشود، تا سازمان با توجه به فعالیت کارپوشه، نسبت به محاسبه مالیات مودی اقدام نماید.
بخشنامه تخصیص کارپوشه به مودیان مالیاتی
بخشنامه شماره 1 سازمان امور مالیاتی کشور در ارتباط با تخصیص کارپوشه و عضویت در سامانه مودیان میباشد. لذا در این بخش میخواهیم متن بخشنامه را به صورت کامل و واضح بازگو کنیم، تا بتوانید مطالب گفته شده را عمیقا درک کنید.
اطلاعیه شماره یک: تخصیص کارپوشه و عضویت در سامانه مودیان
نظر به آن که بر اساس لایحه دو فوریتی الحاق ۵ تبصره به ماده ۲ قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان که با تصویب یک فوریت در مجلس شورای مطرح است، سایر اشخاص حقوقی به جز اشخاص حقوقی موضوع ماده ۱۶ قانون مالیات بر ارزش افزوده، مصوب سال 1400 از تاریخ 1402/01/01 مکلف به رعایت مقررات قانون یاد شده و صدور صورت حساب الکترونیکی و ارسال آن به سامانه مودیان خواهند بود.
موارد زیر درباره تخصیص کارپوشه و عضویت در سامانه مودیان را به استحضار میرساند. خواهشمند است دستور فرمایید موضوع به طرق مقتضی و موثر، اطلاع رسانی گردد.
به کلیه مودیانی که در سامانه ثبت نام الکترونیکی به نشانی https://my.tax.gov.ir ثبت نام داشته و ثبت نام آنها براساس معیارهای تعیین شده از نظر سازمان امور مالیاتی کشور تکمیل شده؛ در سامانه مودیان کارپوشه تخصیص داده شده است.
مودیان برای ورود به کارپوشه میتوانند از طریق نشانی https://tp.tax.gox.ir وارد سامانه مودیان شده و متعاقبا با درج نام کاربری و رمز عبور دریافتی از سامانه احراز هویت، از طریق سیستم احراز هویت سازمان امور مالیاتی، وارد کارپوشه اختصاصی خود شوند. کلیه اشخاص حقوقی میتوانند از شناسه ملی به عنوان نام کاربری استفاده نمایند.
پس از انتخاب پرونده مالیاتی، در بخش عضویت کارپوشه، امکان تکمیل اطلاعات و دریافت شناسه یکتای حافظه مالیاتی ایجاد گردیده است. شناسه یکتای حافظه مالیاتی دریافت شده به عنوان بخشی از شماره منحصر به فرد مالیاتی صورتحساب، در کلیه صورتحسابهای فروش صادره درج خواهد گردید.
جزئیات و توضیحات بیشتر در قالب “سند راهنمای پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان در بخش کارپوشه و عضویت در سامانه مودیان” و از طریق نشانی intamedia.ir، بخش پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان، بخش آیین نامه ها و دستورالعمل ها و نرم افزارهای مرتبط، در دسترس میباشد.
نظام پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان
مهمترین سوالات کارپوشه مالیاتی در سامانه مودیان
در این مقاله تمامی مواردی که در آموزش کارپوشه سامانه مودیان، ضروری میباشد را توضیح دادیم تا با خیال آسوده بتوانید امور مالیاتی خود را در سامانه مودیان انجام دهید. اکنون به چند سوال کلی که احتمال مبهم ماندن آن را میدهیم؛ پاسخ خواهیم داد.
پیش از هر سخنی باید بدانید که نیازی به داشتن ترس و استرس نسبت به این موضوع نیست؛ زیرا آموزش کارپوشه سامانه مودیان، بسیار ساده و آسان است و تنها نیازمند دقت و تمرکز بالا میباشد، تا دچار خطا و اشتباه نشوید.
کدام گروه از مودیان باید در سامانه ثبت نام کنند؟
سوال مهمی که احتمال پرسش آن از جانب شما میباشد؛ این است که اصلا چه کسانی باید در سامانه مودیان ثبت نام کنند؟ کدام گروه از اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل، باید اقدام به ایجاد کارپوشه و ثبت فاکتور فروش نمایند؟ طبق بخشنامه جدید ابلاغ شده و معرفی افراد مشمول، تنها دو گروه ذکر شده در تصویر زیر باید در سامانه مودیان ثبت نام کنند.
چند روز بعد از ثبت فاکتور فروش باید آن را در سامانه ثبت کنیم؟
بعد از انجام معامله، زمانی که از تمام اطلاعات درج شده در فاکتور مطمئن شدید و دانستید که اشتباهی در آن وجود ندارد؛ میتوانید آن را در سامانه نیز ثبت کنید. زیرا در صورت اشتباه بودن فاکتور، امکان اصلاح و ویرایش آن در سامانه مودیان وجود ندارد. برای آشنایی بیشتر با نحوه ارسال صورتحساب و فاکتور فروش در سامانه مودیان حتما مقاله صدور صورتحساب الکترونیکی را بخوانید.
نتیجه گیری
کارپوشه مالیاتی به عنوان یک درگاه و پل ارتباطی میان مودیان و سازمان امور مالیاتی کشور میباشد. مودیان در کارپوشه خود میتوانند تمامی اطلاعات مالیاتی خود اعم از: اظهارنامه مالیاتی، عوارض ارزش افزوده و… را مشاهده کنند. پروندهها و درخواستهای مالی و مالیاتی خود را پیگیری نمایند.
کاربرد اصلی و مهم ایجاد کارپوشه در سامانه مودیان این است، که از طریق کارپوشه میتوانید با سازمان امور مالیاتی کشور در ارتباط باشید. همچنین تمامی فعالیتهای مالی و مالیاتی خود را در کارپوشه مالیاتی خود مشاهده کنید؛ تا در محاسبه مالیات اشتباهی رخ ندهد. کاربرد دیگر کارپوشه مالیاتی این است که مودیان میتوانند از طریق کارپوشه، فرآیندهای مالیاتی خود را بررسی کنند و به سازمان ارائه دهند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.
از مشاورههای شما در انتخاب طراحی مناسب بسیار سپاسگزارم. کار شما عالی بود!
سلام من دو ماهه رفع تعهد کردم و هنوز فاکتور فروش رو تو سامانه ثبت نکردم الان اداره دارایی میگه چک باید بیاری ضمانت بزاری تا بتونی فاکتور هارو بارگزاری کنی و سقف دوره بعدیت باز بشه
میشه راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز وقت بخیر
اگر حد مجاز فروش خود را رد کرده اید باید در کارپوشه ثبت درخواست افزایش اعتبار را انجام داده و ادامه مراحل را از امورمالیاتی دنبال نمائید، همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با 1526 تماس حاصل فرمائید.
نام مشتری بعد از ارسال موفق در کارپوشه نمیاد فقط کد ملی مشتری هستش
سلام وقتتون بخیر
فاکتور های دستی و فاکتور هایی که برای شخص هست رو هم باید در سامانه مودیان ثبت کنیم؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
برحسب ابلاغیه امورمالیاتی اگر شامل حال ارسال فاکتور به سامانه مودیان هستید باید فاکتور موردنظر را ارسال و ثبت نمائید.
با سلام و تشکر از دمو نرم افزار خوبتون
من ارسال صورتحساب رو که میزنم در قسمت ارسال شده ها با خطای عدم رعایت الگو “شناسه کالاو خدمت” روبرو میشم!!! در صورتی که شناسه خدمت 2330001421213 رو که چک کردم در سایت stuffide وجود داره
با دو تا شناسه خدمت دیگه هم امتحان کردم باز هم همین پیغام خطا رو میداد
ممنون میشم راهنمایی کنید چه باید بکنم؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
مجدد شناسه کالا و خدمات خود را بررسی نموده و حتما در فرم کالا و خدمت در فیلد شناسه کالای مودیان، شناسه مورد نظر خود را وارد نمائید.
سلام وقت بخیر
این خطا زمانی رخ می دهد که شناسه کالا و خدمات یا منقضی شده باشد و یا اشتباه وارد شده باشد.برای رفع این مشکل می توانید وارد صفحه ی شناسه کالا و خدمات شوید و شناسه درست را پیدا کرده و وارد نمایید.
شناسه 13 رقمی کالا و خدمات وارد شده مورد تایید سازمان نمی باشد، دلیل این مشکل میتواند به علت عدم وجود کد در سایت stuffid.tax.gov.ir باشد و یا اعتبار زمانی کدها در سایت مذکور منقضی گردیده اند. جهت رفع این مشکل میتوانید از شناسه های عمومی متفاوت با شناسه های قبلی در سایت stuffid.tax.gov.ir استفاده نمایید و یا درخواست شناسه اختصاصی کالا از سایت ntsw.ir و خدمات از سایت :portal.gs1-ir.org نمایید، لازم بذکر است کلیه شناسه های اختصاصی مودیان نیز باید در سایت stuffid.tax.gov.ir قابل رویت و دارای انقضا باشد
سلام و عرض ادب
فاکتورهای فروش که در کارپوشه ثبت میکنیم دیگه نیاز نیست در صورت معاملات فصلی ثبت بشه؟
فاکتورهای خریدی که مشتری در کارپوشه ثبت میکنه هم نیاز به ثبت در صورت معاملات فصلی ما نداره؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
فاکتورهای فروشی که در سامانه مودیان ثبت می شود دیگر نیاز به ارسال مجدد درصورت معاملات فصلی نیست و مکمل یکدیگر می باشند.
سلام روز بخیر من فاکتور فروش در سامانه زدم ولی هنگام ارسال ازم رمز عبور میخواد رمز ورود به سامانه مودیان رو میزنم قبول نمیکنه
سلام دوست عزیز وقت بخیر
شما هنگام تنظیمات توکن یک رمز حداقل 8کاراکتری انتخاب کردید که می بایست آن را وارد نمائید.
سلام روز بخیر چگونه باید گزارش فاکتورهای یک تامین کننده را به صورت مجزا بگیرم؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
برای پرینت گرفتن فاکتور خود کافیست فرم فاکتور فروش را باز کرده و از لیست اسناد فاکتوری را که می خواهید پرینت بگیرید را انتخاب نموده سپس از نوار ابزار بالای فرم بر روی گزینه پرینت (گزارش) کلیک کرده و گزارش مورد نظر خود مشاهده و چاپ نمائید.
مشتری نمی تونه فاکتور خرید برام صادر کنه .میگه کدملی بالا نمیاد
سلام دوست عزیز وقت بخیر
لطفا شرح دقیقتری از مشکل خود ارائه نمائید یا با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
سلام. وقت بخیر من نرم افزاری رو به صورت ابری میفروشم. یعنی به صورت سالیانه مبلغی رو دریافت می کنم. خدمت رو در سامانه مودیان چی انتخاب کنم؟
موارد زیر در سایت موجود بود:
۱. خدمات مهندسی نرم افزار یا سخت افزار / سازمان امور مالیاتی/اعتبار تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
۲. خدمات فروش و پشتیبانی و نگهداری نرم افزار/ سازمان امور مالیاتی/اعتبار تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
۳. خدمات اجاره یا لیزینگ مجوز (license) نرم افزار کامپیوتر / سازمان امور مالیاتی/اعتبار تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
۴. خدمات ابری / سازمان امور مالیاتی/اعتبار تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
یه مورد دیگه: من شناسه اختصاصی نگرفتم. اینکه در نام این خدمات زده اعتبار تا ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ مشکلی ایجاد نمیشه؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
در واقع برحسب نوع کسب و کار خود می توانید از شناسه عمومی کالا و خدمات تا زمانی که در سایت https://stuffid.tax.gov.ir موجود باشد، استفاده نمائید و انتخاب نوع شناسه ها به تصمیم شما بستگی دارد.
در سامانه مودیان هم خریدار و هم فروشنده باید فاکتور ثبت کنه؟
یا اینکه فقط فروشنده باید فاکتور ثبت کنه
سلام دوست عزیز وقت بخیر
در حال حاضر در سامانه مودیان امکان ارسال فاکتور فروش وجود دارد و فاکتورهای فروش خود را ثبت و ارسال نمائید.
سلام وقتتون بخیر
وارد کارپوشه که میشویم
گزینه صدور فاکتور فروش نیس که انتخاب کنیم برا ثبت فاکتور
سلام دوست عزیز وقت بخیر
برای ثبت فاکتور فروش خود از طریق سامانه ابری فرداد اقدام کرده و در صورتی که فاکتور ارسالی شما در بخش موفق ها قرار بگیرد در کاپوشه مودیان مالیاتی می توانید مشاهده فرمائید.
سلام وقت بخیر میخوام فاکتور بدون ارزش افزوده بزنم ولی ارسال نمیشه چکار کنم
سلام دوست عزیز وقت بخیر
در قسمت فاکتور فروش خود عوامل افزاینده و کاهنده چیزی وارد ننمائید و خالی نگه دارید تا مبلغ ارزش افزوده برای شما درج نشود.
تهران
سلام من کد خدمت اختصاصی تعریف کردم ولی بعد از ارسال با این پیغام مواجه میشم.
مقدار فیلد «شناسه کالا/خدمت» با اطلاعات سامانه منطبق نیست.
سلام دوست عزیز وقت بخیر
برای حل این مشکل می بایست به سایت https://stuffid.tax.gov.ir/ برای دریافت شناسه کالا و خدمات عمومی مراجعه نمائید و شناسه کالا و خدمات مربوط به کالا و خدمات خود را دریافت نمائید.
ايا ليست يا كتابي در خصوص :
كد سامانه اي انواع مواد اوليه مانند گرافيت كم سوافور چرب ، گرافيت پر سولفور گرافيت چرب ، نيكل ، كروم ، وووووو ساير مواد اوليه مورد نياز كارخانه هاي توليدي وجود دارد كه بتوان جهت تكميل خواسته هاي دارايي اين كدها را مشاهده و در فرم خواسته شده درج كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
برای دریافت شناسه کالا و خدمات مودیان می بایست به نشانی stuffid.tax.gov.ir مراجعه نمائید و شناسه کالا و خدمات مربوط به کسب و کار خود را دریافت نمائید.
سلام
جهت مقایسه دفاترمون و گزارشات ارسال شده ، چطور میتونیم از کارپوشه گزارشات صورتحسابهامون و بگیریم ؟
با تشکر
سلام دوست عزیز وقتتون بخیر
از سامانه مودیان، مدیریت صورتحساب ها میتونید از کارپوشه گزارش صورتحساب رو بگیرید.
سلام وقت بخیر من داخل سامانه mytax میرم ووارد کارپوشه میشم ولی کارپوشمو نمیاره چ کنم
سلام دوست عزیز وقتتون بخیر
از سامانه mytax پیگیری کنید
سلام و وقت بخیر
من برای دو شرکت کاربر فرعی تعریف شده ام در اولی مشکلی ندارم و به میزکار کارپوشه وارد می شوم ولی با ورود به کارپوشه دومی صفحه سیاه و علامت قفل مشکی روی صفحه نمایان می شود و منوی مدیریت صورتحساب و .. غیرفعال هست مشکل از کجاست؟
سلام دوست عزیز وقتتون بخیر
برای حل مشکلتون از سامانه مودیان باید پیگیری کنید
سلام
خطای “نوع گواهی مورد استفاده (سخت افزاری – نرم افزای) در فرم اطلاعات تنظیمات سامانه مودیان ، مشخص نشده است” چیه و باید چه کار کرد
سلام دوست عزیز وقت بخیر
در قسمت تنظیمات توکن، بخش توکن سخت افزاری رو خالی بزارید مشکلتون حل میشه
با سلام و احترام
آیا مشاغلی که دستگاه پوز دارند مانند میوه فروش ها یا مغازه دار ها یا کسانی که پوز سیار گرفتند هم باید ثبت فاکتور فروش بکنند؟ ینی مثلا روز 100 تا کارت کش رو دونه دونه اطلاعات از مشتری بگیرند و ثبت کنند و…. میشه واضح تر اشخاص حقیقی رو توضیح بدید؟
سلام دوست عزیز وقتتون بخیر
شما خودتون باید دستگاه پوزتون رو در سامانه مودیان تعریف کنید
بعد از تعریف دستگاه پوز، هر تراکنشی انجام بدین مستقیم ثبت میشه و نیاز به فاکتور فروش نداره